Renovera med kvalitet

Vi på Nenov AB strävar alltid för bättre utveckling och mer hållbar renovering.

Noggrann analys

Vi börjar alltid med en noggrann planering av projektet. Detta gör att vi kan förverkliga er vision mer exakt, samtidigt som tidsramen minimeras och kvaliten ökar.

Alltid fast pris

Hos Nenov får ni alltid en prisuppgift på förhand, detta ger både oss och våra kunder trygghet. Inga otrevliga överaskningar!

Kvalitet i fokus

Fokus på kvalitet är anledningen till Nenov ABs goda omdöme och vår trogna kundstock som till största del är återkommande kunder.

Vi erbjuder en helhetslösning

Vad som får oss att vara mer eftertraktade är att alltid erbjuda våra klienter en helhetslösning som får er som kund att få rätt värde för ert projekt. För oss räcker det inte att utföra en generell fackamannamässig och godkänt arbete.

Vi är ute efter mer än bara kundnöjdhet. Vad vi erbjuder i våra tjänster är allt från olika lösningar till era lätta eler komplicerade miljöer så ni kan känna att ni har gått igenom alla tänkbara och möjliga sätt att utföra er renovering på.

Vi gillar att gå den lilla extra milen så ni som klienter kan ni känna er mer än bara nöjda. Därför ingår alltid vår samordning för leveranser, transporter, full dukomentation och rabatter via våra grossister.

Vi strävar alltid att lämna fastpris på alla arbeten så ni som klienter inte kan få några oförutsedbara kostnader när arbetet är klart. Även vid löpande arbeten lämnas alltid en uppskattat kostnad som inte får överstiga mer än 15 % av tiden.

Det viktigaste för oss på företaget är att kunden är väl informerad innan och under projektets gång därför vi regelbunden kontakt med en av våra arbetsledare som ni kan nå varje dag.

Före / Efter

Få en kostnadsfri offert

Använd detta formulär så hör vi av oss snarast möjligt