Vi är din byggpartner i Göteborg

Vi har flera års erfarenhet av goda kundrelationer.

Nenov AB är ett bygg och betongföretag baserat i Göteborg

Företaget grundades som en reaktion på att underleverantörer i Göteborg inte fokuserade på att skapa en dialog och transparens i kommunikationen med kunderna, vilket ofta skapar onödiga irritationer och konflikter mellan båda parter. Nenov vill därför arbeta med att införa en ny trend av bättre och mer kundanpassad service där dialog och lyhördhet från vår sida är alltid prioriterat.

Sedan företaget grundades har Nenov arbetat tillsammans med ett flertal huvudentreprenörer i Göteborg.
Vi arbetar ständigt för att utveckla relationer med såväl existerande som nya företag i byggbranschen. Genom vår entrepenörsanda och goda etik arbetar vi ständigt för att växa i såväl storlek som byggkompetens.

Vi ser alltid till att arbeta med att möta våra kunders behov på ett professionellt vis, till avtalat pris och tid!

Vi arbetar med certifierade miljöpartners som tar hand om avfall som uppstår i samband med byggen. Nenov använder endast miljöcertifierade produkter under riv och byggarbeten. Vi arbetar även ständigt med att utveckla och förbättra vårt miljöarbete.

Nenov AB arbetar med seriösa företag och all vår personal har såväl ID06-certifiering som heta arbeten utbildning enligt branschstandard. Vi stödjer Byggnads mot oseriösa aktörer genom att ha tecknat hängavtal, allt för att garantera de bästa villkoren för våra arbetare.

nenov-ab-troja
Nemanja Kragic - Nenov AB

Nemanja Kragic

Företagsledare

Tel nr: 031 388 00 10-2
Mail: nemanja.kragic@nenov.se

Diana Zubac - Nenov AB

Diana Zubac

Ekonomiadministratör

Tel nr: 031 388 00 10-3
Mail: ekonomi@nenov.se

Referenser

Vi är väldigt nöjda med renoveringen av vårt badrum. Proffsiga och trevliga killar, Boris, Akne mfl som levererade enligt överenskommelse och ett extra plus till nemanja som höll ihop projektet. Anlitar gärna Nenov igen.

-Eva

Rekommenderas starkt

Kommer definitivt anlita detta företag igen om/när jag behöver göra något. Det är guld värt när man håller på å ska renovera, är supernöjd med både arbetet som utförts och samarbetet, tack!

-Marie

Har fått ett köksgolv inlagt. Beställde på torsdagen. Måndagen veckan efter körde de igång och tisdag var det klart. Proffsigt, snyggt och snabbt. Mycket tacksam för detta då jag tidigare väntat länge på att ta beslutet då jag trodde det skulle bli en tuff process. Tackar för motbeviset. Är supernöjd och rekommenderar er gärna till andra

-Stefan W

Riktigt duktiga å kompetenta killar. Renoverade vårt badrum runt december/januari å det blev otroligt bra. Har grymt koll på rådande vatten/el föreskrifter, kom med bra förslag på designlösningar och lät oss vara med under arbetet å göra småändringar så att det blev precis som vi ville. Riktigt bra på att kakla också

-Vanja

Nenov AB har utfört olika renoveringar i vår lägenhet. Jag har haft en jättebra kommunikation med Nemanja med sms och i telefon. Hantverkarna jobbade snabbt, samtidigt som de gjorde ett jättebra arbete och var noggranna. Sasha och ett par andra hantverkare var här och bytte ut fyra innerdörrar. De fick extra arbete med att såga i väggarna, eftersom standardhöjden var lägre än 210 cm när huset byggdes. De bytte ut vårt gamla badkar samt satte upp ett nytt tvättställ i badrummet och kopplade extra grenar till avloppet. Nenovs grabbar var väldigt kompetenta, trevliga och hjälpsamma. Jag kan rekommendera den firman om ni behöver renovera er bostad.

-Hans Morgan

Nenov överträffade alla våra förväntningar. Nemanja som är ägare var vår första kontakt och han har genomgående varit tillmötesgående och hållit det vi kommit överens om. Jättebra och tydlig kommunikation m honom!

-Per

Arbete gjordes mycket bra och företagets representanter var bra att ha att göra med. Företaget var seriöst, prisvärt och jag kan verkligen rekommendera dem.

-Claes

Jag anlitade i mars 2018 Nenov Kakel AB för att renovera min källare och göra ett hemma-spa, hall och ett nytt fönster i ett rum och nya luftventiler. Resultatet blev fantastiskt och jag är jättenöjd.

-Markus

Vi anlitade Nenov för ett altanbygge i västra Göteborg på ca 60 kvm. Offerten var tydlig och altanen var färdig före utsatt tid. Resultatet överträffade våra förväntningar så vi är mycket nöjda! Rekommenderar Nenov AB!

-Maria Cardesjö

Vi anlitade Nenov för ombyggnad av ett större förråd. Offerten var mycket bra och arbetet utfördes på ett ansvarsfullt sätt av mycket trevlig personal. Rekomenderar verkligen detta företag

-Agneta Tuvesson

Våra kvalitetsstämplar